Endrick després de marcar el 0 a 3 contra el Liverpool de Montevideo
Endrick després de marcar el 0 a 3 contra el Liverpool de Montevideo (Palmeiras)
futbol

Embolic majúscul per la celebració d'Endrick dedicada a King Kong: un imant de la polèmica

El futur jugador del Madrid va originar una tangana després de celebrar un gol als minuts finals del partit entre el Palmeiras i el Liverpool de Montevideo

Redacció Esport3Actualitzat

El Palmeiras va guanyar el quart partit de la fase de grups de la Copa Libertadores. A l'Uruguai, els brasilers es van passejar amb maneta inclosa contra el Liverpool de Montevideo. Un dels jugadors del partit va ser Endrick. El futbolista de 17 anys va assistir a Raphael Veiga en el segon gol i va ser l'autor del tercer quan faltaven vuit minuts per arribar al 90. 

La celebració del futur jugador del Madrid no va agradar als jugadors i l'afició rival. Endrick ho va celebrar emulant el gorila King Kong i es va formar una petita tangana. L'àrbitre del partit, Andrés Rojas, el va amonestar amb targeta groga.

La justificació del golejador: "M'agrada la pel·lícula"

Al final del partit, el de Taguatinga va sortir a donar explicacions per la celebració del gol i va intentar conversar amb els jugadors uruguaians per calmar els ànims.

"Avui ha sortit la pel·lícula d''El planeta dels simis' i és el que vull demostrar, que m'agrada la pel·lícula de King Kong, ja està."

"Endrick no és així"

El tècnic portuguès del Palmeiras, Abel Ferreira, va sortir a defensar Endrick.

"És la seva forma de celebrar perquè li agrada una pel·lícula que tothom coneix. Després es va disculpar, però no ha fet cap mal. No hi ha cap provocació, perquè el que té de bo aquest noi és el cap i el cor. És tan ingenu que es va disculpar perquè així ningú s'enfadés. De vegades, és necessari aclarir-ho perquè no quedin dubtes. Els dono la meva paraula que en cap moment, en cap partit, s'ha mostrat poc elegant amb l'afició contrària. Endrick no és així."

No és difícil traçar paral·lelismes amb el seu compatriota i company de selecció Vinícius, la conducta del qual ha ser excusada amb freqüència pels seus entrenadors. Dos imants de la polèmica. Una tàndem que assegura no tenir ni un dia d'avorriment al Bernabéu.

Anar al contingut