Joel Embiid, apuntant a la cistella dels Knicks (Reuters)
Bàsquet

Joel Embiid anota 50 punts i revela la seva estranya malaltia

El pivot dels Sixers apareix per evitar un 3-0 dels New York Knicks i explica que pateix paràlisi de Bell

Redacció Esport3Actualitzat

Després de dues derrotes seguides al Madison Square Garden, els Philadelphia Sixers corrien el risc de quedar fora de competició abans del previst, però han reaccionat en el primer partit de la sèrie com a locals (125-114) per posar el 2-1 a l'eliminatòria contra els New York Knicks. Ho han fet sobretot gràcies a Joel Embiid, que ha signat la seva millor actuació en un partit de play-off: ha anotat 50 punts amb un percentatge molt gran d'encerts, 13 llançaments anotats de 19 -5 de 7 en triples-, a més de capturar 9 rebots.  

Embiid, a més, ha revelat després del matx que està jugant els últims partits havent de fer un esforç extraordinari perquè pateix una malaltia, la paràlisi de Bell: "M'afecta el cantó esquerre de la cara, de la boca i l'ull. És molt molest, però no abaixo els braços fàcilment". No es coneixen gaire les causes d'aquesta malaltia, que podria deure's a una reacció del cos davant una infecció viral.

Els Nuggets de Nikola Jokic li tenen menjada la moral als Lakers de LeBron James (Reuters)

Els Lakers, al límit de l'eliminació

No és que sigui una sorpresa. Al capdavall, els Nuggets són els vigents campions de l'NBA i els Lakers van haver de superar una repesca per arribar als play-offs. Però sobta la facilitat que està tenint l'equip de Denver per desfer-se dels californians. Aquesta matinada, triomf visitant a Los Angeles (105-112) per posar el 3-0 al global de l'eliminatòria. Però el que és més sagnant: 11 victòries seguides de Jokic i els seus companys sobre l'equip de LeBron James. L'any passat, el resultat a la final de la Conferència Oest ja va ser demolidor (4-0) i ara els Lakers miraran almenys de forçar el cinquè partit per trencar aquesta dinàmica tan negativa, si els queden ànims.     

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut