Els jugadors de Rafa Márquez celebren 3 punts importants a Ponferrada
Els jugadors de Rafa Márquez, amb Guiu al centre de la fila inferior, celebren 3 punts importants a Ponferrada
futbol

Guiu segueix "on fire": gol de murri per apuntalar el play-off del Barça Atlètic

L'equip de Rafa Márquez suma una altra victòria important al camp d'un rival directe com la Ponferradina

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça Atlètic no abaixa el ritme i aquest dissabte ha sumat la seva segona victòria consecutiva. Els deixebles de Rafa Márquez han sumat tres punts importants al camp d'un rival directe com la Ponferradina (1-3) i amb aquest triomf ja estan virtualment classificats per al play-off d'ascens a Segona Divisió. El filial blaugrana ja té un coixí de 12 punts respecte al sisè a falta de 4 jornades i dormirà a tres punts del líder, un Deportivo que encara té pendent el derbi gallec contra l'Arenteiro.

La 19a victòria culer de la temporada s'ha cimentat en els gols de Pau Víctor, a la primera meitat, i de Marc Guiu i Moha, de penal, a la segona. El "killer" de Santa Maria de Palautordera ha tornat a repetir el guió de tants partits amb el B: comença des de la banqueta i demostra el seu idil·li amb el gol quan el tècnic mexicà li ordena saltar al camp.

Guiu segueix "on fire". Ho ha comprovat el públic de Ponferrada amb una diana de murri en què ha aprofitat els dubtes entre el defensa i el porter locals. Missatge per a Xavi Hernández de cara als últims partits del curs i seriosa competència per a un Vitor Roque encara verd.

 

Anar al contingut