Girona

Gazzaniga: porter de Champions per al Girona

L'argentí ja va jugar la màxima competició europea amb el Tottenham i ara desitja fer-ho a Montilivi amb el Girona

Redacció Esport3Actualitzat

Paulo Gazzaniga viu, als 32 anys, el millor moment de la seva carrera futbolística. El porter argentí s'ha convertit en imprescindible per a Míchel i un home clau en l'èxit europeu del Girona. Ara queda reblar el clau i classificar-se per jugar la Champions la pròxima temporada. I si pot ser, acabar en la segona posició de la Lliga.

Dissabte, contra el Barça, el Girona té l'oportunitat de superar els blaugranes en la classificació:

"Intentarem mantenir la nostra idea de jugar, de tenir la pilota i si pot ser dominar el joc. El Barça és un gran equip que ens ho posarà difícil, però és un bon repte per a nosaltres."

Gazzaniga ja sap què és jugar la màxima competició europea. Ho va fer en les temporades 18-19 i 19-20, quan formava part de la plantilla del Tottenham, a les ordres de José Mourinho. El titular d'aquell equip era Hugo Lloris, però Gazzaniga va poder jugar cinc partits sencers en la fase de grups.

"Els partits de nit, escoltant l'himne de la Champions, són una cosa diferent, una experiència bonica. Ara, aconseguir-ho amb el Girona després d'aquests dos anys serà impressionant. Jo personalment vull que es jugui a Montilivi. És casa nostra, on ens sentim còmodes i hi tenimi la nostra gent."

Després de passar per Southampton, Rayo Vallecano, Tottenham i Elx, Gazzaniga viu la seva etapa més llarga com a titular d'un equip. Té clar que la paciència i l'esforç constant han estat la clau per acabar tenint aquesta oportunitat:  

"La carrera d'un porter és complicada perquè només en pot jugar un. Has de seguir treballant perquè mai saps quan t'arribarà l'oportunitat. L'important és estar cada dia al 100%. Jo he tingut la sort de comptar amb grans entrenadors i he après coses de cadascun d'ells. Un entrendor em va dir que el futbol no espera ningú i cal estar sempre a punt."

 

ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut