Barça

Esgotades les entrades per a final de la Champions a San Mamés en 30 minuts

En mitja hora s'han esgotat les entrades perquè la web, gestionada per l'RFEF, no demanava als usuaris identificar-se com a socis

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha posat a la venda a les 12.00 les entrades per a la final de Bilbao, que es jugarà el dissabte 25 de maig, a les 18.00, a San Mamés.

El club disposava de 7.400 entrades per viure la final, més 2.000 que va alliberar l'Olympique de Lió ahir a la tarda. El Barça les ha posat a disposició de socis i sòcies a les 12.00, suposadament en exclusiva durant 24 h. Es va dir que la compra seria exclusiva per a socis les primeres 24 hores, però tots el que han volgut han pogut comprar-les. Per què?

Qualsevol ha pogut comprar les entrades avui a les 12.00

El club havia anunciat que les 9.400 entrades es posarien a la venda aquest dimarts a les 12.00 hores amb accés exclusiu per als socis, encara que finalment tots els que han volgut han pogut adquirir les localitats mitjançant l'enllaç distribuït pel Barça, fossin socis o no del club.

L'e-mail enviat als socis i sòcies blaugranes

Els socis i sòcies han rebut un e-mail a les 12.00 en què s'avisava que s'obria el procés de venda, però, un cop han accedit a l'enllaç de dins del correu, el procés per comprar les entrades no limitava l'accés als no socis i en cap moment no es demanava cap credencial.

El motiu és que ha estat la Federació Espanyola de Futbol qui ha gestionat aquestes transaccions: no s'han fet des de la web del FC Barcelona i des de la pàgina federativa no hi havia cap filtre per identificar qui era i qui no era soci.

Un cop dins de l'enllaç de la RFEF qualsevol podia comprar les entrades, que s'han esgotat en minuts

Abans de les 12.30 ja s'havien esgotat les entrades de les dues categories.

El Barça en demana més

Davant d'aquest allau de demanda, el Barça ha comunicat que ha fet una petició addicional a la UEFA per aconseguir més entrades per als socis i altres col·lectius que s'han quedat sense entrades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut