Un moment del vídeo: Matej Boltauzer a l'aeroport de Belgrad
Un moment del vídeo: Matej Boltauzer a l'aeroport de Belgrad
bàsquet

Enxampat un àrbitre d'Eurolliga robant al "Duty Free" de l'aeroport

L'eslovè Matej Boltauzer va ser detingut per amagar-se una ampolla de perfum a l'abric

Redacció Esport3Actualitzat

Tot un nom del bàsquet continental, l'àrbitre eslovè de l'Eurolliga Matej Boltauzer, va ser sorprès robant a l'Aeroport de Belgrad segons una informació del digital serbi Republika. Les imatges del cas mostren com Boltauzer passa per les prestatgeries d'una perfumeria del "Duty Free" i s'amaga una ampolla de perfum a l'abric. Els fets haurien passat el desembre de 2023 després d'un partit de l'Eurolliga entre el Partizan i el Mònaco.

L'àrbitre, internacional des de 2003, va ser detingut pel robatori abans que pogués sortir de la instal·lació i, segons el mateix diari, va admetre el delicte a la policia. L'objecte que pretenia sostreure, per cert, era un flascó de la marca Tom Ford que pot oscil·lar entre els 100 i els 300 euros.

Segons dades de 2022, un jutge d'Eurolliga percep un plus superior als 1.400 euros per cada partit que dirigeix. Aquesta mateixa setmana Boltauzer, de 49 anys, va formar part del trio que va arbitrar el primer assalt del play-off entre Panathinaikos i Maccabi, l'actuació del qual ser criticada pel tècnic turc dels grecs, Ergin Ataman.

Anar al contingut