Nico Laprovittola ha fet 14 punts en 20 minuts (EFE)
Bàsquet

Victòria solvent del Barça a Múnic per conservar el factor pista (79-87)

L'equip de Roger Grimau s'imposa amb 30 bons minuts, i tot i no tancar el partit fins al final, s'endú la victòria

Redacció Esport3Actualitzat

L'enfrontament ha estat plàcid per als catalans durant molts minuts. Han arribat a guanyar de 22 punts al segon quart i de 21 ben entrat el tercer, amb Parker i Laprovittola que han anotat amb facilitat.

Afortunadament per als blaugranes, els alemanys no han estat gens precisos en les jugades decisives i la victòria ha estat del Barça, que ha trencat la ratxa de dues derrotes seguides, que l'han fet baixar fins al quart lloc de la classificació.

• Bon primer quart dels blaugranes, amb bon defensiu s'imposa, i un 0-9 dona la iniciativa als catalans (19-25).
  • En 5 minuts: 0 -15. Gran moment de l'equip català, que arriba a obtenir un màxim avantatge de 22 punts. El Bayern només encistella 5 bàsquets en 10 minuts. Al descans, 30-47, amb els 11 jugadors que sumen en atac. Un Barça molt consistent i que fa circular bé la pilota.
  • En 1 minut recuperen el control. El Barça sap reaccionar a la bona sortida dels alemanys i en 6 minuts tornen els 22 de renda.
  • El quart més igualat. Minuts d'intercanvi de cistelles en què l'equip de Grimau mai no perd el control del partit.
  • El Bayern somia i el Barça no tanca el partit  Els de Pablo Laso competeixen fins al final. 72 a 80 a 3 minuts i mig.
  • 15 punts de Parker, 14 de Laprovittola i 9 de Satoransky (7 assistències) i de Willy (8 rebots). Els més destacats de l'equip català.