El tovalló de Messi subhastat per la casa Bonhams
El tovalló de Messi subhastat per la casa Bonhams (EFE)
Futbol

El preu inicial de la subhasta de l'icònic tovalló de Leo Messi

El document que va oficialitzar l'arribada de Leo Messi al Barça es vendrà al millor postor

Redacció Esport3Actualitzat

En un món completament digitalitzat el pes dels records materials il·lumina la memòria de qui els pot gaudir. Fa més de 23 anys Leo Messi va firmar un tovalló que ajuntava el seu destí amb el club de la seva vida, el Barça.

Avui dia, amb vuit Pilotes d'Or a la butxaca i considerat el millor jugador de la història per molts fans del futbol, Leo Messi respira jugant a futbol i gairebé de vacances als Estats Units.

Molt lluny és del Regne Unit, on aquest dimarts ha començat la subhasta per buscar la destinació d'un dels documents que més li va canviar la vida: el compromís del seu primer contracte.

Detall del tovalló de Messi
Detall del tovalló de Messi

Quant val el document més diferencial de la vida de Leo Messi?

El preu d'arrencada del tovalló en què Messi va firmar el seu futur al Barça són 300.000 lliures (uns 350.000 €). Una quantitat marcada per Bohnams, la casa de subhastes protagonista de la venda.

El concurs ha començat aquest dimarts al migdia i acabarà el divendres 17 de maig. La casa estima que el seu preu pujarà aproximadament a les 600.000 lliures.

Els esforços de Minguella en va

La subhasta del document que fins ara posseïa Horacio Gaggioli, agent representant de la família Messi en el fitxatge, va provocar indignació a Josep Maria Minguella, l'intermediari de l'acció.

Una indignació que va durar i va provocar que Minguella posés tots els seus esforços perquè l'exemplar acabés relluint en una vitrina del museu del club. Així ho va afirmar en el programa "Onze" d'Esport3 i va explicar tot el seu procés:

"He anat a un bufet d'advocats especialistes, per dir-los com es pot parar la subhasta. Com pot ser que una casa de subhastes seriosa subhasti una cosa que no tingui acreditada la propietat? Estic esperant l'informe jurídic perquè em diguin si es pot parar i com es pot fer..."

Minguella tan sols va aconseguir endarrerir la subhasta uns dies, però aquest dimarts s'ha confirmat el que és un esdeveniment dolorós per a qualsevol culer.

ARXIVAT A:
Messi
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut