Futbol

El París Saint-Germain guanya el seu dotzè títol de Lliga

Els de Luis Enrique han guanyat matemàticament el seu dotzè títol, el desè en les últimes dotze temporades des de l'arribada a la presidència de Nasser Al-Khelaïfi

Redacció Esport3Actualitzat

El París Saint-Germain ja és campió de Lliga després de la derrota del Mònaco aquest diumenge en la visita a l'Olympique de Lió (3-2). 

Quan falten tres partits per al final, amb nou punts en joc, el PSG avantatja el Mònaco, segon classificat, en dotze punts, una xifra inabastable per a l'equip dirigit per Adi Hutter.

Luis Enrique s'ha proclamat campió de la Lliga francesa 2023-2024, en una temporada en què el PSG no ha tingut rival al llarg de tot el curs. És el segon títol del tècnic asturià a França, després d'haver aconseguit el 3 de gener la Supercopa contra el Tolosa al Parc dels Prínceps.

Ara, després de guanyar la Ligue 1, encara opta a guanyar dos trofeus més: la Copa de França -en disputarà la final el 25 de maig amb el Lió- i la Lliga de Campions, competició que reprendrà la setmana que ve per enfrontar-se al Borussia Dortmund al partit d'anada de les semifinals.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut