Barça

El "joc brut" del Chelsea encara cueja una setmana després: Aitana i Hayes coincideixen

Les queixes de l'actual Pilota d'Or per les constants interrupcions de les jugadores angleses van marcar el postpartit de Montjuïc

Redacció Esport3Actualitzat

Les queixes d'Aitana Bonmatí pel "joc brut" del Chelsea van sacsejar el postpartit de l'anada de les semifinals de Champions. A 24 hores per la resolució de l'eliminatòria (dissabte 27 a les 18.30 per TV3), i davant del mateix micròfon d'Esport3, l'actual Pilota d'Or ha volgut treure ferro a la polèmica: "No era una excusa, les rivals tenen les seves estratègies."

"Era una opinió del que vaig viure al camp, però ni molt menys era una excusa. Al final sabem que hi ha equips que poden jugar amb aquest tipus de situacions i no depèn de nosaltres. L'equip rival també prepara el partit i té les seves estratègies. Nosaltres ens centrarem en la nostra feina per guanyar dissabte."

Resposta plena de galanteria de la de Sant Pere de Ribes. Al vestidor blaugrana la consigna sembla clara. Toca enterrar qualsevol element que pugui distreure l'equip del gran objectiu: la remuntada a Stamford Bridge. Segurament per això, Jonatan Giráldez ha evitat utilitzar l'expressió "joc brut".

La resposta d'Aitana, a més, ha coincidit en fons i forma amb la comprensió expressada per l'entrenadora de les angleses, Emma Hayes, quan se li ha preguntat per la qüestió. 

La resposta d'Emma Hayes a les crítiques d'Aitana

L'entrenadora del Chelsea, Emma Hayes, ha restat importància a les declaracions de la "millor jugadora del món". En roda de premsa, a la futura seleccionadora estatunidenca se li ha preguntat sobre les crítiques de la jugadora blaugrana a les constants interrupcions de les seves deixebles, i s'ha volgut apartar de tot plegat. Tant és així que Hayes ha acabat elogiant Bonmatí:

"Tot el que diu el Barça, s'ho ha guanyat. Han guanyat l'estatus de millor equip d'Europa i poden dir el que vulguin. Crec que ella no volia dir molt del que va dir, però en el món del clickbait... Bé, sé que té respecte pel rival".

L'entrenadora londinenca ha assenyalat que, malgrat l'avantatge aconseguit a l'anada, l'eliminatòria està a mig camí i que han fet "canvis" per afrontar el duel. A més, ha afirmat que el Barça pot fer mal de moltes maneres i ha demanat al seu equip que no desconnecti en cap moment. I, en aquest sentit, ha afegit:

"Són el millor equip del món, ho he dit milions de vegades."

Emma Hayes, durant una roda de premsa com a entrenadora del Chelsea (EFE)

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut