El Girona es deixa dos punts a Mendizorrotza en el minut 99 (EFE)
Girona

El Girona encaixa un empat al minut 99 que li pot costar el subcampionat (2-2)

El Girona suma un punt a Vitòria amb regust de derrota després d'encaixar el 2-2 en l'última acció del partit, al minut 99

Redacció Esport3Actualitzat

Empat a 2 en l'úlitm sospir i el Girona que podria perdre la segona posició si el Barça supera la Reial Societat quan queden 3 jornades per acabar la Lliga.

• Al minut 4, treu el primer córner del partit Tsygankov i remata de cap Eric Garcia. 9è gol d'estratègia del Girona aquesta temporada.
  • m. 12, 1-1. Excel·lent jugada col·lectiva en transició de l'Alabès per la banda esquerra, assitsència de Giuliano Simeone i rematada de Jon Guridi.
  • m. 22, Gazzaniga salva el 2 a 1 després d'una jugada personal de Simeone. Arnau, avui titular, té molts problemes per aturar-lo.
  • m. 28, nova aturada de Gazzaniga, ara a la sortida d'un córner i a rematada de Rafa Marín.
  • m. 29, Kike falla davant de Gazzaniga després d'una gran centrada lateral de Carlos Vicente.
  • m. 36, Dovbyk descarrega per habilitar Sávio, que es planta sol davant la porteria de l'Alabès, però Jesús Owono treu el peu per evitar el 2 a 1.
  • m. 38, ara l'ha tingut Dovbyk, que gairebé a la línia de gol no ha pogut superar el porter de Guinea Equatorial Owono.
  • m. 44, 1-2. Excel·lent assistència d'esperó de Dovbyk, que la deixa a Yangel Herrera perquè la posi a l'escaire. El veneçolà no veia porteria des de l'octubre.
  • m. 47, Iván Martín fa lluir Owono en la primera ocasió de la segona part.

• m. 50, claríssima ocasió de Dovbyk, però una vegada més Owono la treu amb el peu.
  • m. 51, pilota de banda a banda i rematada amb l'exterior de Sávio, que surt fora fregant el pal.
  • m. 68, l'ha tingut Iván Martín, però la rematada se'n va per damunt del travesser.
  • m. 87, targeta groga a Arnau, que es perdrà el partit de dimarts davant del Vila-real a Montilivi.
  • m. 99, 2-2. Empata l'Alabès amb un gol de Jon Guridi amb el cap després d'una jugada embolicada. Darrers minuts que s'havien embolicat i en què els gironins han sortit malparats.