Jabary Parker controla la pilota aquest divendres al Palau en una jugada de la primera meitat
Jabary Parker controla la pilota aquest divendres al Palau en una jugada de la primera meitat
Bàsquet

El Barça iguala la sèrie contra l'Olympiacos gràcies a un Parker estel·lar (77-69)

El nord-americà, amb 24 punts, personifica el bon partit d'un equip que s'ha retrobat amb la seva versió més sòlida

Redacció Esport3Actualitzat

L'eliminatòria de quarts d'Eurolliga entre el Barça i l'Olympiacos ja té el tercer i el quart partit assegurats. La sèrie viatja a Atenes, on el dimarts 30 d'abril a les 20.30 es viurà el pròxim assalt:

  • L'inici del Barça ha estat molt diferent al del primer partit. Amb una defensa més agressiva, carregant el rebot ofensiu i amb Jabari Parker anotant 11 punts, el Barça ha acabat el primer quart guanyant de 13 (27-14).

  • Un parcial de 0-6 de l'Olympiacos per començar el segon quart ha estat l'avís de reacció de l'equip grec. MacKissic, amb 10 punts, ha estat imparable i ha retallat la diferència a un ajustat 34-30. Jan Vesely ha aparegut en els moments clau per permetre als blaugranes seguir liderant el marcador en arribar-se al descans (43-37).

  • El tercer quart també l'ha guanyat l'Olympiacos. L'exjugador del Madrid Williams-Goss ha liderat la remuntada grega (54-55), però el Barça, amb accions de Willy Hernangómez, ha tancat aquest tercer quart guanyant de tres (60-57).  

  • L'últim quart ha estat marcat per la gran defensa que ha fet el Barça, especialment d'Àlex Abrines, i l'encert en els triples del mallorquí i de Jabari Parker, que ha acabat com a màxim anotador del partit amb 24 punts. El nord-americà, amb un 22 de valoració, ha personificat el bon partit d'un equip que s'ha retrobat amb la seva versió més sòlida.

?

 

Anar al contingut