Les graderies de Montilivi plenes d'aficionats amb cartell de "classificats per a la Champions"
Montilivi, dissabte, després d'assolir el passaport per a la Champions (Reuters)
Girona

Delfí Geli obre la porta a marxar de Montilivi als partits de Champions

La seva opinió contrasta amb les que aquests darrers dies, d'ençà de la classificació matemàtica per a la Champions de dissabte, han anat dient alguns dels pesos pesants del club, com el director esportiu Quique Cárcel, l'entrenador Míchel o el jugador Aleix Garcia

Redacció Esport3Actualitzat

Delfí Geli ha parlat obertament de la possibilitat de deixar Montilivi en els partits que el Girona hagi de jugar la temporada que ve a la Lliga de Campions. El president del club gironí ha reconegut al programa "Què t'hi jugues?" de Ràdio Barcelona que l'estadi se'ls quedarà molt petit un cop no puguin utilitzar la grada supletòria de la Lliga i hagin de remodelar la zona de premsa i les sales vip. 

En el mateix sentit, Geli ha reconegut que no tindria sentit gastar-se ara molts diners en aquestes obres quan hi ha un projecte de fer un estadi nou.


Una opinió divergent d'altres pesos pesants del club

La seva opinió contrasta amb les que aquests darrers dies, d'ençà de la classificació matemàtica per a la Champions de dissabte, han anat oferint alguns dels pesos pesants del club, com el director esportiu Quique Cárcel, l'entrenador Míchel o el jugador Aleix Garcia. 

Tots ells s'han mostrat partidaris de jugar a Montilivi els partits de Champions, perquè és on senten el caliu del seu públic: "Hi tenim una sintonia especial amb l'afició", reconeixia Aleix Garcia al programa "Gol a gol". 
 

Anar al contingut