Ancelotti i Xavi
Ancelotti fa costat Xavi en la seva decisió de continuar
Futbol

Ancelotti: "Em sembla encertat que Xavi es quedi"

L'entrenador del Reial Madrid mostra el seu suport al tècnic blaugrana: "Ha fet una bona feina i coneix molt bé el club"

Rival de Xavi Hernández a les banquetes, un cavaller fora dels camps de futbol. Carlo Ancelotti ha mostrat el seu suport a l'entrenador del Barcelona, en la decisió de continuar com a tècnic del conjunt blaugrana. En la prèvia del partit contra la Reial Societat, l'italià ha valorat el treball que ha fet l'egarenc aquesta temporada.

"Xavi ha fet una bona feina al Barcelona. Coneix molt bé el club, em sembla una decisió encertada que es quedi."

La pluja de crítiques que ha rebut Xavi pel pas enrere en la seva decisió d'abandonar el club blaugrana al final de la temporada no ha estat un argument de pes perquè Ancelotti li etzibés algun tipus de crítica.

"És important que respectem els canvis d'opinió, no hi ha res escrit. Quantes vegades he canviat d'opinió, jo, al llarg de la meva carrera? És lícit i està permès fer-ho."

Amb 11 punts d'avantatge al capdavant de la Lliga, Ancelotti no vol que el seu equip es deixi anar en el campionat domèstic. Aquest divendres visita Anoeta, en un duel on els blancs buscaran apropar-se, més encara, a la consecució matemàtica del títol. 

Bellingham, amb problemes estomacals, i Rodrygo, amb grip, no s'han entrenat aquest dijous, però no perilla la seva participació per al partit de divendres contra la Reial Societat. Diferent és el cas de Mendy, que descansarà a Anoeta per estar del tot preparat per al partit d'anada de les semifihnals de la Champions, la setmana que ve, contra el Bayern de Munic.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut