futbol

Aitana Bonmatí explota contra el "joc brut" del Chelsea

La migcampista del Barça lamenta que conèixer els estratagemes de les londinenques, amigues de les interrupcions, no hagi servit per evitar-les

Redacció Esport3Actualitzat

Jugar a favor del marcador des del minut 40 ha fet aflorar la cara menys amable del Chelsea d'Emma Hayes: la de les interrupcions i pèrdues de temps que han obstaculitzat el joc blaugrana d'una segona meitat que les angleses han disputat a favor de marcador.

Amb una impotència sense dissimular, Aitana Bonmatí ha lamentat, en declaracions a TV3, que conèixer els estratagemes de les londinenques no hagi servit per evitar-los:

"No soc partidària de jugar amb aquestes interrupcions. Ho sabíem i n'havíem parlat que el Chelsea jugava així, que per mi és jugar brut. Hem avisat les àrbitres, sempre que podem ho fem, però no depèn de nosaltres permetre-ho o no permetre-ho. Hem de saber jugar amb això perquè, per molt que ens hi capfiquem, si l'àrbitre els hi permet que es tirin a terra i perdin temps cada dos per tres, hem d'aprendre a jugar així..."

El vestidor culer va descobrir la versió antiesportiva de les "blues" en el mateix duel del curs passat. Malgrat això, la vigent Pilota d'Or parlava contrariada pel resultat però esperançada en la remuntada:

"Això és el futbol, estem molt ben acostumades. Confio al 100% en el meu equip i només perdem per un gol d'avantatge."

Dissabte que ve, 27 d'abril, a les 18.30 i en directe per 3Cat, Stamford Bridge repartirà un bitllet per a la final de Bilbao. La tensió està servida i els tripijocs de les locals ja no són cap secret.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut