Yaki udon de pollastre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Vidal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Udon, Barcelona

INGREDIENTS

  • 800 g de fideus udon
  • 1/4 de pit de pollastre
  • 2 cullerades d'oli d'all
  • 2 cullerades d'oli de gingebre
  • 100 g de col
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba tendra
  • 100 g de bolets xiitake
  • 1 truita d'un ou
  • 80 g de brots de soja
  • 2 cullerades de salsa yakisoba
  • 30 g de tonyina esmicolada (katsuobushi)

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu els fideus udon en una olla amb aigua calenta durant un minut.
A continuació, poseu l'oli macerat amb gingebre i l'oli macerat amb all al wok. Quan l'oli estigui ben calent, afegiu-hi la pastanaga tallada a la juliana, la col tallada a tires, la ceba tendra tallada a la juliana, els bolets xiitake, els brots de soja, els daus de truita a la francesa i salteu-ho tot junt. Després, incorporeu-hi el pit de pollastre fet a la planxa i tallat en daus, els fideus udon i la salsa yakisoba. Salteu-ho tot junt mentre ho remeneu i ja podeu emplatar-ho. Podeu guarnir el plat amb una mica de tonyina esmicolada.
Anar al contingut