Yaki udon de pollastre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Vidal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Udon, Barcelona
INGREDIENTS
- 800 g de fideus udon
- 1/4 de pit de pollastre
- 2 cullerades d'oli d'all
- 2 cullerades d'oli de gingebre
- 100 g de col
- 2 pastanagues
- 1 ceba tendra
- 100 g de bolets xiitake
- 1 truita d'un ou
- 80 g de brots de soja
- 2 cullerades de salsa yakisoba
- 30 g de tonyina esmicolada (katsuobushi)
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu els fideus udon en una olla amb aigua calenta durant un minut.
A continuació, poseu l'oli macerat amb gingebre i l'oli macerat amb all al wok. Quan l'oli estigui ben calent, afegiu-hi la pastanaga tallada a la juliana, la col tallada a tires, la ceba tendra tallada a la juliana, els bolets xiitake, els brots de soja, els daus de truita a la francesa i salteu-ho tot junt. Després, incorporeu-hi el pit de pollastre fet a la planxa i tallat en daus, els fideus udon i la salsa yakisoba. Salteu-ho tot junt mentre ho remeneu i ja podeu emplatar-ho. Podeu guarnir el plat amb una mica de tonyina esmicolada.
A continuació, poseu l'oli macerat amb gingebre i l'oli macerat amb all al wok. Quan l'oli estigui ben calent, afegiu-hi la pastanaga tallada a la juliana, la col tallada a tires, la ceba tendra tallada a la juliana, els bolets xiitake, els brots de soja, els daus de truita a la francesa i salteu-ho tot junt. Després, incorporeu-hi el pit de pollastre fet a la planxa i tallat en daus, els fideus udon i la salsa yakisoba. Salteu-ho tot junt mentre ho remeneu i ja podeu emplatar-ho. Podeu guarnir el plat amb una mica de tonyina esmicolada.