Xató Plusmarca
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Xató Plusmarca
- (per a 2 persones)
- 150 g bacallà esqueixat
- 4 anxoves
- olives mortes
- 1 pot de salsa romesco
- 6 ous de guatlla
- 1 bossa de minestra de verdures
- 1 bossa d'amanida
PREPARACIÓ
1. Coem al microones la minestra de verdures: la posem en un bol tapada amb una mica de paper film i la fiquem cinc minuts al microones.
2. Col·lem la verdura per treure l'excés d'aigua que ha generat el vapor.
3. En un altre bol posem la verdura que hem cuit i l'hi afegim els ous de guatlla.
4. Hi afegim una mica de sal, encara que no gaire.
5. Ho removem tot plegat amb un batedor manual.
6. Escalfem una paella al foc amb un rajolinet d'oli. Fem ara la truita, abocant el contingut del bol a la paella. Li donem la volta perquè es faci per les dues bandes. Un cop estigui feta, la posem en un plat.
7. Farem ara l'amanida: en un altre bol hi aboquem les fulles de la bossa, que ja venen netes.
8. Hi afegim una mica de romesco, les olives, el bacallà esqueixat i les anxoves senceres. Ho acabem de moure tot plegat.
9. Posem la truita a sota i, a sobre, l'amanida ben moguda que hem preparat.
2. Col·lem la verdura per treure l'excés d'aigua que ha generat el vapor.
3. En un altre bol posem la verdura que hem cuit i l'hi afegim els ous de guatlla.
4. Hi afegim una mica de sal, encara que no gaire.
5. Ho removem tot plegat amb un batedor manual.
6. Escalfem una paella al foc amb un rajolinet d'oli. Fem ara la truita, abocant el contingut del bol a la paella. Li donem la volta perquè es faci per les dues bandes. Un cop estigui feta, la posem en un plat.
7. Farem ara l'amanida: en un altre bol hi aboquem les fulles de la bossa, que ja venen netes.
8. Hi afegim una mica de romesco, les olives, el bacallà esqueixat i les anxoves senceres. Ho acabem de moure tot plegat.
9. Posem la truita a sota i, a sobre, l'amanida ben moguda que hem preparat.