Xai confitat amb dàtils i llima seca
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Xai confitat amb dàtils i llima seca
- Ingredients per a 2 persones:
- 1 espatlla de xai
- cardamom negre
- claus d'espècia
- canyella xinesa
- llima seca
- 150 g de dàtils
- orellanes d'albercoc
- 100 g de prunes
PREPARACIÓ
1. Bulliu l'aigua i afegiu-hi grans de cardamom negre, claus i canyella.
2. Passeu el xai per la paella.
3. Afegiu-lo a la cassola.
4. Deixeu-lo coure durant una hora i mitja.
5. Barregeu les prunes amb una mica del brou que teniu al foc.
6. Tritureu-les i tireu-les a la cassola.
7. Feu el mateix amb els dàtils.
8. Durant els tres últims minuts de cocció, afegiu-hi trossos de llima seca i orellanes d'albercoc.
2. Passeu el xai per la paella.
3. Afegiu-lo a la cassola.
4. Deixeu-lo coure durant una hora i mitja.
5. Barregeu les prunes amb una mica del brou que teniu al foc.
6. Tritureu-les i tireu-les a la cassola.
7. Feu el mateix amb els dàtils.
8. Durant els tres últims minuts de cocció, afegiu-hi trossos de llima seca i orellanes d'albercoc.