Won Ton de gambes amb salsa agredolça

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Chien Jung Kao
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Shangai, Barcelona / Tarragona

INGREDIENTS

  • Per a la pasta de full:
  • 200 g de farina
  • oli de gira-sol
  • 1 ou
  • sal Per al farcit:
  • 200 g de carn picada de porc
  • 12 gambes
  • 20 g de gingebre
  • oli de sèsam
  • sal Per a la salsa: (proporcions)
  • 1/4 d'aigua
  • 1/4 de vinagre
  • 50 g de pebre vermell dolç
  • 200 g de sucre
  • 2 llimones
  • 1 got de suc de pinya
  • 50 g de fècula de patata

PREPARACIÓ

Per començar, incorporeu una mica de gingebre picat a la carn picada i saleu-ho.
Afegiu-hi oli de sèsam i barregeu-ho. Incorporeu-hi una mica més d'oli de sèsam i torneu a barrejar-ho. Després poseu carn picada sobre la pasta Won Ton. Incorporeu una gamba pelada al damunt de cada farcellet. Per tancar el farcellet, ajunteu els extrems de la pasta fent un triangle, pressioneu-los i plegueu-los. Tot seguit, fregiu els farcellets en una paella amb oli de gira-sol calent. Per fer la salsa agredolça, poseu aigua en un cassó i incorporeu-hi l'aigua, el vinagre, uns talls de llimona, el suc de pinya, els talls de pinya i el pebre vermell dolç. Remeneu-ho i tapeu el cassó. Quan comenci a bullir, afegiu-hi la fècula de patata i deixeu-ho coure un minut més. Finalment, emplateu el Won Ton i serviu la salsa agredolça en una salsera.
Anar al contingut