Vichyssoise
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Vichyssoise
- (per a 2 persones)
- porros
- 1 patata
- 1 llimona
- 1 poma Granny Smith
- 1 tall de pernil salat (2 mm)
- 600 ml de brou de gallina
- llet de coco
PREPARACIÓ
1.Comencem a preparar la vichyssoise tallant els porros a trossets. Oli a la cassola, i hi fem suar el porro a dins. Per espessir-ho, hi posarem la patata. La pelarem, l'esberlarem, i cap dins!
2.Mentrestant, tallem petit el pernil, com si fossin bastonets.
3.Posem un bol amb aigua i unes gotes de llimona. Tallem ben fina la poma i la posem al bol perquè no s'oxidi.
4.Ara posem dins de la cassola el brou de gallina. Un cop ho hem bullit, només ens cal triturar-ho.
5.Ja tenim la base de la vichyssoise. Ara hi afegim brou i ho anem remenant. Ho suavitzem amb llet de coco.
2.Mentrestant, tallem petit el pernil, com si fossin bastonets.
3.Posem un bol amb aigua i unes gotes de llimona. Tallem ben fina la poma i la posem al bol perquè no s'oxidi.
4.Ara posem dins de la cassola el brou de gallina. Un cop ho hem bullit, només ens cal triturar-ho.
5.Ja tenim la base de la vichyssoise. Ara hi afegim brou i ho anem remenant. Ho suavitzem amb llet de coco.