Verdures saltades amb sipionets

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Toni Izquierdo
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mas dels Arcs, Palamós
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mongeta verda és molt baixa en calories i rica en potassi, per tant molt indicada per a persones que tenen retenció de líquids i volen perdre pes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g de tomàquet madur
  • 150 g de mongeta verda
  • 100 g de xampinyons
  • 100 g de pastanaga
  • 100 g de carbassó
  • 100 g de pebrot vermell
  • 400 g de sipionets
  • 1 dl d'oli d'oliva
  • sal
  • pebre
  • 4 grans d'all
  • julivert picat

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la mongeta verda i la pastanaga tallades a tires durant 5 minuts.

Després, afegiu-hi el pebrot tallat a tires, el carbassó tallat a tires, el tomàquet tallat a tires, els xampinyons laminats, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més.

Mentrestant, en una paella amb l'oli calent salteu els sipionets, nets i salapebrats, afegiu-hi una mica d'all i julivert picat, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure durant un parell de minuts.

I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb les verdures, desemmotlleu-ho, poseu-hi els sipionets per sobre i pel voltant i amaniu-ho tot amb un bon raig d'oli.
Anar al contingut