Verdures saltades amb sipionets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Toni Izquierdo
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Mas dels Arcs, Palamós
- Informació nutricional -Obre
La mongeta verda és molt baixa en calories i rica en potassi, per tant molt indicada per a persones que tenen retenció de líquids i volen perdre pes.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 100 g de tomàquet madur
- 150 g de mongeta verda
- 100 g de xampinyons
- 100 g de pastanaga
- 100 g de carbassó
- 100 g de pebrot vermell
- 400 g de sipionets
- 1 dl d'oli d'oliva
- sal
- pebre
- 4 grans d'all
- julivert picat
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la mongeta verda i la pastanaga tallades a tires durant 5 minuts.
Després, afegiu-hi el pebrot tallat a tires, el carbassó tallat a tires, el tomàquet tallat a tires, els xampinyons laminats, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més.
Mentrestant, en una paella amb l'oli calent salteu els sipionets, nets i salapebrats, afegiu-hi una mica d'all i julivert picat, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure durant un parell de minuts.
I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb les verdures, desemmotlleu-ho, poseu-hi els sipionets per sobre i pel voltant i amaniu-ho tot amb un bon raig d'oli.
Després, afegiu-hi el pebrot tallat a tires, el carbassó tallat a tires, el tomàquet tallat a tires, els xampinyons laminats, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més.
Mentrestant, en una paella amb l'oli calent salteu els sipionets, nets i salapebrats, afegiu-hi una mica d'all i julivert picat, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure durant un parell de minuts.
I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb les verdures, desemmotlleu-ho, poseu-hi els sipionets per sobre i pel voltant i amaniu-ho tot amb un bon raig d'oli.