Verdures i calamars amb full negre

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jo Baixas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Follia, Sant Joan Despí

INGREDIENTS

  • 1 tall de carbassa
  • 2 cebes
  • 2 calamars
  • 50 g de mantega
  • fulles de sàlvia
  • 1 ou
  • tinta de calamar
  • pasta de full
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Bulliu la carbassa i les cebes per separat procurant que quedin força crues.
A continuació, desfeu una mica de mantega en una paella i salteu-hi el calamar. Tot seguit, afegiu-hi les verdures cuites, la sal, el pebre i unes fulles de sàlvia i remeneu-ho.

Mentrestant, estireu la pasta de full amb una mica de farina procurant que quedi ben fina i retalleu-la de forma circular, però prou grossa per cobrir un plat. Després, pinteu la pasta de full amb una barreja de tinta i ou.

I ja per acabar, emplateu les verdures i els calamars, cobriu el plat completament amb la pasta de full pintada i tireu-hi una mica de sal grossa per sobre. Deixeu-ho coure al forn durant 12 minuts a 200 graus.
Anar al contingut