Verdures d'estiu a la papillota
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Cal Ros
- Informació nutricional -Obre
La cocció a la papillota és molt interessant des del punt de vista nutricional ja que és pobre en greixos i manté les vitamines de les verduresAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 4 cebes tendres petites
- 4 alls tendres
- 1 carbassó
- 4 patates tendres
- 8 mongetes tendres del cuc
- 1 albergínia
- 1 porro ben tendre
- 4 tomàquets cherry
- 10 g de sal
- 3 g de pebre
- 1 cullerada d'oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, preescalfeu el forn a 200 graus.
Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint submergiu-hi els tomàquets uns segons i passeu-los per aigua amb gel per treure'ls la pell. Un cop refredats, afegiu-hi oli d'oliva, sal i pebre.
A continuació, estireu un paper apte per al forn, talleu-lo en forma quadrada, poseu-hi al damunt les verdures netes i tallades a bastonets (talleu-les més petites si són de les més dures i talleu les albergínies i els carbassons amb pell).
Tot seguit, uniu les quatre puntes del paper, amb un fil lligueu-les ben fort, com si fos un farcell, sense que quedi cap forat, poseu-ho sobre una plata per anar al forn i deixeu-ho coure durant 15 minuts a 200 graus.
Finalment, obriu la bossa amb compte de no cremar-vos amb el vapor.
I per acabar, emplateu les verdures, afegiu-hi un raig d'oli d'oliva i ja podeu servir-ho.
Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint submergiu-hi els tomàquets uns segons i passeu-los per aigua amb gel per treure'ls la pell. Un cop refredats, afegiu-hi oli d'oliva, sal i pebre.
A continuació, estireu un paper apte per al forn, talleu-lo en forma quadrada, poseu-hi al damunt les verdures netes i tallades a bastonets (talleu-les més petites si són de les més dures i talleu les albergínies i els carbassons amb pell).
Tot seguit, uniu les quatre puntes del paper, amb un fil lligueu-les ben fort, com si fos un farcell, sense que quedi cap forat, poseu-ho sobre una plata per anar al forn i deixeu-ho coure durant 15 minuts a 200 graus.
Finalment, obriu la bossa amb compte de no cremar-vos amb el vapor.
I per acabar, emplateu les verdures, afegiu-hi un raig d'oli d'oliva i ja podeu servir-ho.