Verdures d'estiu a la papillota

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Cal Ros
  • Informació nutricional
    -Obre

    La cocció a la papillota és molt interessant des del punt de vista nutricional ja que és pobre en greixos i manté les vitamines de les verduresAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 4 cebes tendres petites
  • 4 alls tendres
  • 1 carbassó
  • 4 patates tendres
  • 8 mongetes tendres del cuc
  • 1 albergínia
  • 1 porro ben tendre
  • 4 tomàquets cherry
  • 10 g de sal
  • 3 g de pebre
  • 1 cullerada d'oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, preescalfeu el forn a 200 graus.

Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint submergiu-hi els tomàquets uns segons i passeu-los per aigua amb gel per treure'ls la pell. Un cop refredats, afegiu-hi oli d'oliva, sal i pebre.

A continuació, estireu un paper apte per al forn, talleu-lo en forma quadrada, poseu-hi al damunt les verdures netes i tallades a bastonets (talleu-les més petites si són de les més dures i talleu les albergínies i els carbassons amb pell).

Tot seguit, uniu les quatre puntes del paper, amb un fil lligueu-les ben fort, com si fos un farcell, sense que quedi cap forat, poseu-ho sobre una plata per anar al forn i deixeu-ho coure durant 15 minuts a 200 graus.

Finalment, obriu la bossa amb compte de no cremar-vos amb el vapor.

I per acabar, emplateu les verdures, afegiu-hi un raig d'oli d'oliva i ja podeu servir-ho.
Anar al contingut