Verdures amb sabayon de tòfona
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Roc Suñé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El cigró d'or, Vilafranca del Penedès
INGREDIENTS
- 200 g de patata Ratte
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 150 g de rossinyols
- 100 g de nyàmeres
- 1 tros de coliflor
- 1 tasseta de suc de tòfona
- 10 rovells d'ou
- sal i pebre
- una nou de mantega
- 1/2 l de brou de pollastre
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb oli salteu les patates i les nyàmeres pelades i tallades a trossos.
Quan estiguin daurades, afegiu-hi els espàrrecs, els rossinyols, el brou i una mica de suc de tòfona i deixeu-ho reduir. Després d'un parell de minuts, poseu-hi la coliflor tallada a trossos. Quan estigui daurada, afegiu-hi una mica de mantega, sal i pebre i remeneu-ho tot bé.
Per fer el sabayon, bateu a la Thermomix els rovells d'ou i el suc de tòfona.
I ja per acabar, emplateu les verdures i salseu-ho amb el sabayon.
Quan estiguin daurades, afegiu-hi els espàrrecs, els rossinyols, el brou i una mica de suc de tòfona i deixeu-ho reduir. Després d'un parell de minuts, poseu-hi la coliflor tallada a trossos. Quan estigui daurada, afegiu-hi una mica de mantega, sal i pebre i remeneu-ho tot bé.
Per fer el sabayon, bateu a la Thermomix els rovells d'ou i el suc de tòfona.
I ja per acabar, emplateu les verdures i salseu-ho amb el sabayon.