Verdures amb sabayon de tòfona

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Roc Suñé
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El cigró d'or, Vilafranca del Penedès

INGREDIENTS

  • 200 g de patata Ratte
  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • 150 g de rossinyols
  • 100 g de nyàmeres
  • 1 tros de coliflor
  • 1 tasseta de suc de tòfona
  • 10 rovells d'ou
  • sal i pebre
  • una nou de mantega
  • 1/2 l de brou de pollastre
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb oli salteu les patates i les nyàmeres pelades i tallades a trossos.
Quan estiguin daurades, afegiu-hi els espàrrecs, els rossinyols, el brou i una mica de suc de tòfona i deixeu-ho reduir. Després d'un parell de minuts, poseu-hi la coliflor tallada a trossos. Quan estigui daurada, afegiu-hi una mica de mantega, sal i pebre i remeneu-ho tot bé.

Per fer el sabayon, bateu a la Thermomix els rovells d'ou i el suc de tòfona.

I ja per acabar, emplateu les verdures i salseu-ho amb el sabayon.
Anar al contingut