Verdures amb bolets de temporada i castanyes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Frederic Fernández
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Osmosis, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 manat de pastanagues
- 150 g de mongeta verda fina
- 200 g de mongetes de Santa Pau
- 1 pebrot vermell petit
- 1 pebrot verd petit
- 1 pebrot groc petit
- 1/4 de coliflor
- 1 manat de ceba tendra
- 1 manat d'espàrrecs silvestres
- 150 g de castanyes cuites
- Barreja de bolets de temporada: rossinyols, trompetes de la mort,
- carboneres, carreretes...
- soja
- aigua mineral
- sal i pebre
- oli d'oliva
- farigola
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu la coliflor tallada a trossos, la pastanaga tallada a la juliana, la mongeta verda,
, les castanyes pelades, els pebrots tallats a la juliana, les cebes tendres, els espàrrecs tallats a trossos i les mongetes de Santa Pau. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi l'aigua mineral i deixeu-ho coure una estona.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els bolets tallats a trossos. Quan estiguin rossos, poseu-los a la paella de les verdures, afegiu-hi un rajolí de soja, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.
I ja per acabar, poseu un motllo d'anella al centre del plat, ompliu-lo amb la barreja de verdures i bolets, afegiu-hi una mica del suc de coure les verdures al voltant, traieu l'anella, amaniu el plat amb una mica d'oli i guarniu-lo amb una branca de farigola.
, les castanyes pelades, els pebrots tallats a la juliana, les cebes tendres, els espàrrecs tallats a trossos i les mongetes de Santa Pau. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi l'aigua mineral i deixeu-ho coure una estona.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els bolets tallats a trossos. Quan estiguin rossos, poseu-los a la paella de les verdures, afegiu-hi un rajolí de soja, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.
I ja per acabar, poseu un motllo d'anella al centre del plat, ompliu-lo amb la barreja de verdures i bolets, afegiu-hi una mica del suc de coure les verdures al voltant, traieu l'anella, amaniu el plat amb una mica d'oli i guarniu-lo amb una branca de farigola.