Verats amb escalivada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Miquel Aldana
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Tres Macarrons, El Masnou
- Informació nutricional -Obre
El verat és un peix blau ric en àcids grassos omega 3. Aquesta varietat de peix s'aconsella consumir-la 2 o 3 cops a la setmana per prevenir malalties cardiovasculars.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 2 verats d'uns 500 g
- 2 pebrots vermells
- 2 albergínies
- 6 patates petites
- 8 cebes de platillo
- oli d'oliva verge extra (arbequí)
- escates de sal
- una mica de fonoll o de cibulet
PREPARACIÓ
Per començar, escaliveu els pebrots, les albergínies, les patates i les cebes. Després, peleu-ho i reserveu-ho.
A continuació, en una paella sense oli salteu els filets de verat ja tallats per la meitat i salats.
I ja per acabar, emplateu l'albergínia i el pebrot tallats a tires i les patates i les cebes tallades per la meitat, amaniu-ho tot amb oli i escates de sal, poseu-hi els filets de verat a sobre i guarniu el plat amb una mica de fonoll.
A continuació, en una paella sense oli salteu els filets de verat ja tallats per la meitat i salats.
I ja per acabar, emplateu l'albergínia i el pebrot tallats a tires i les patates i les cebes tallades per la meitat, amaniu-ho tot amb oli i escates de sal, poseu-hi els filets de verat a sobre i guarniu el plat amb una mica de fonoll.