Ventresca de tonyina a la planxa amb tàrtar de fruita
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Ventresca de tonyina a la planxa amb tàrtar de fruita
- (per a 2 persones)
- 2 talls (150 g) de ventresca de tonyina
- 1 pot d'ous de salmó
- 1 mango femella
- germinacions de créixens
- 3 maduixots
- 1 ceba tendra
- 1 cullerada d'oli de sèsam
- 1 cullerada d'oli de gira-sol
- llavors de sèsam
PREPARACIÓ
1. Tallem el mango i salpebrem la tonyina. Posem els talls a la planxa; tallem la ceba i les maduixes.
2. Això ho tenim gairebé a la butxaca! I ara, a emplatar: primer la ceba i les maduixes al damunt.
3. Comencem a fer la vinagreta. Posem en un bol oli de sèsam i oli de gira-sol. Hi afegim les germinacions i una espurneta de sal.
4. Posem al plat els grills de mango, una mica de sèsam i la vinagreta per sobre. Posem la tonyina al plat i, per acabar, hi afegim al damunt els ous de salmó.
2. Això ho tenim gairebé a la butxaca! I ara, a emplatar: primer la ceba i les maduixes al damunt.
3. Comencem a fer la vinagreta. Posem en un bol oli de sèsam i oli de gira-sol. Hi afegim les germinacions i una espurneta de sal.
4. Posem al plat els grills de mango, una mica de sèsam i la vinagreta per sobre. Posem la tonyina al plat i, per acabar, hi afegim al damunt els ous de salmó.