vedella freda

Puntuació:

2,87 / 5

Categoria:
internacional
Aliment principal:
carns
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (231 vots)


Canals:

Ingredients

Elaboració

La quantitat de tots els ingredients dependrà del nombre de persones que n'hagi de menjar.
Lligueu el tall de vedella i coeu-lo en un brou de verdures fet amb pastanaga, ceba, nap, llorer... Un cop cuit i fred, deixeu-lo reposar a la nevera unes 5 o 6 hores.
Per preparar la salsa: emulsioneu la maionesa, una mica líquida, amb la tonyina, les tàperes, una mica de pebre i un raig de brandi. Procureu que les tàperes quedin ben triturades perquè ha de quedar una salsa molt fina.
Deslligueu la carn i talleu-la ben prima. Serviu-la en una safata, amb la salsa per sobre i, com a guarniment, poseu-hi unes quantes tàperes i els cirerols.

Comentaris (0)