Txopsuei de mar i muntanya amb soja

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Laia Pons
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Ble, Igualada

INGREDIENTS

  • 2 carbassons minis
  • 2 litxis
  • 50 g de shitake
  • 50 g de soja germinada Per a la salsa de brou de pollastre:
  • carcanades i ales de pollastre
  • oli de gira -sol
  • sal, pebre i vinagre Per a l'oli d'alls:
  • 2 cabeces d'alls
  • 1/4 de l d'oli de gira-sol

PREPARACIÓ

Comenceu aquest plat preparant el brou de pollastre.
Poseu oli en una cassola i daureu-hi les carcasses de pollastre. Després tireu-hi el bi blanc i feu-lo reduir. Un cop reduït, aboqueu-hi l'aigua i deixeu que el brou es vagi fent durant una bona estona. Quan el tingueu a punt coleu-lo. Prepareu també l'oli d'alls. Poseu l'oli de gira-sol i els alls en un bol i enforneu-ho 3 hores a 90 graus. Salteu els lletons en una paella amb l'oli molt calent i reserveu-los. En una altra paella salteu-hi les verdures: primer el carbassó tallat a daus i el shitake i després el blat de moro, la soja, les endívies tallades a tires i els litxis. Saleu els llagostins i salteu-los en una altra paella. I finalment, serviu les verdures amb els lletons i els llagostins. Acompanyeu-ho amb el brou de pollastre i amb l'oli d'alls.
Anar al contingut