Turnedó de rap amb el seu pil-pil
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lluís Fernández
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Els Pescadors, Llançà (Alt Empordà)
INGREDIENTS
- 4 talls de rap (200 g aprox.)
- 2 alls
- 1 punta de bitxo
- les espines del rap
- oli d'oliva
- 4 carxofes
- 1 cep
- puré de patates
- sal
PREPARACIÓ
Daureu les espines del rap en una paella amb oli.
Tot seguit, sofregiu en una cassola amb oli, els alls pelats i el bitxo. Tot seguit, afegiu-hi les espines de rap daurades i retireu-ho del foc. Després, coleu aquest pil-pil i lligueu-lo amb una mica de puré de patates.
A continuació, talleu les carxofes en làmines ben fines i fregiu-les en un cassó amb abundant oli ben calent. Un cop ben cruixents, deixeu-les sobre un paper absorbent i saleu-les.
I ja per acabar, emplateu el cep tallat en làmines i poseu-hi a sobre el rap. Salseu el plat amb el pil-pil i poseu les xips de carxofa per sobre.
Tot seguit, sofregiu en una cassola amb oli, els alls pelats i el bitxo. Tot seguit, afegiu-hi les espines de rap daurades i retireu-ho del foc. Després, coleu aquest pil-pil i lligueu-lo amb una mica de puré de patates.
A continuació, talleu les carxofes en làmines ben fines i fregiu-les en un cassó amb abundant oli ben calent. Un cop ben cruixents, deixeu-les sobre un paper absorbent i saleu-les.
I ja per acabar, emplateu el cep tallat en làmines i poseu-hi a sobre el rap. Salseu el plat amb el pil-pil i poseu les xips de carxofa per sobre.