Turnedó de conill farcit de pebrots del piquillo

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Tomàs Cuadrado
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó d'en Tomàs, Terrassa
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de conill és molt baixa en greixos i calories i rica en proteïnes d'alt valor biològic i vitamines del grup B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 conill
  • 4 tomàquets vermells
  • 2 cabeces d'all
  • 2 cebes mitjanes
  • 2 fulles de llorer
  • 1/2 l de cervesa
  • 8 llesques de pa
  • 1 llauna de pebrots del piquillo
  • romaní
  • sal i pebre
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu el conill, que haureu desossat, farciu-lo amb els pebrots del piquillo i l'all laminat, emboliqueu-lo, lligueu-lo amb cordill, poseu-lo en una safata, amaniu-lo amb oli d'oliva, sal i pebre i deixeu-lo coure al forn durant 30 minuts a 180 graus. Quan estigui cuit, deslligueu-lo i talleu-lo a talls ben gruixuts.

A continuació, en una paella amb oli sofregiu el tomàquet tallat a trossos, la ceba tallada a la juliana, l'all laminat i el llorer. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi la cervesa i deixeu-ho reduir durant una estona.

Seguidament, poseu el sofregit en un bol, tritureu-lo amb el túrmix, torneu a posar-lo a la paella juntament amb els talls de conill i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli fregiu les llesques de pa fins que quedin ben rosses.

I ja per acabar, emplateu les llesques de pa, poseu-hi el tall de conill a sobre, salseu-ho tot amb la salsa de la cocció i guarniu el plat amb una branqueta de romaní.
Anar al contingut