Tupina
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Cansaladeria
INGREDIENTS
- oli
- llard
- sal
- botifarra crua
- llom de porc
- costella de porc
PREPARACIÓ
Per començar aquesta conserva, saleu el llom i la costella i fregiu-los en paelles diferents amb oli calent i una mica de llard.
Quan ja estiguin fregits, col·loqueu-los a damunt de paper absorbent perquè deixin anar l'oli. Han d'estar en repòs 24 hores. Coleu l'oli i el llard i també deixeu-los reposar 24 hores. Mentrestant, fregiu la botifarra, sense punxar-la, a foc lent. Un cop fregida, talleu-la a trossos, a la mida del pot de conserva. Aneu posant la carn alternativament dins del pot de conserva i cobriu-la amb l'oli prèviament colat. Tapeu el pot i conserveu-lo en un lloc fresc.
Quan ja estiguin fregits, col·loqueu-los a damunt de paper absorbent perquè deixin anar l'oli. Han d'estar en repòs 24 hores. Coleu l'oli i el llard i també deixeu-los reposar 24 hores. Mentrestant, fregiu la botifarra, sense punxar-la, a foc lent. Un cop fregida, talleu-la a trossos, a la mida del pot de conserva. Aneu posant la carn alternativament dins del pot de conserva i cobriu-la amb l'oli prèviament colat. Tapeu el pot i conserveu-lo en un lloc fresc.