Trumfes, bolets, botifarra i ou estrellat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xusa Peleato
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El rebost de Ger, Ger (Cerdanya)
- Informació nutricional -Obre
Les patates són riques en potassi, mineral que intervé en la contracció i relaxació dels músculs.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 200 g de patates (trumfes)
- 200 g de bolets de temporada
- 100 g de botifarra
- 1 ceba
- 1 c/c d'herbes de muntanya picades
- 4 ous
- 1 tassa de brou de carn fosc
- 2 c/s d'oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb oli abundant confiteu les patates, pelades i escapçades, a foc suau durant 25 minuts.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a la juliana amb una mica de sal i pebre. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi els bolets tallats a trossos. Quan s'hagi evaporat l'aigua dels bolets, poseu-hi la botifarra tallada a trossos, salteu-ho un parell de minuts, afegiu-hi les patates confitades, les herbes de muntanya i el brou de carn fosc, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt uns segons.
Tot seguit, en una paella amb oli abundant feu els ous ferrats.I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el saltat de patata, botifarra i bolets, poseu-hi un ou ferrat a sobre i desemmotlleu-ho.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a la juliana amb una mica de sal i pebre. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi els bolets tallats a trossos. Quan s'hagi evaporat l'aigua dels bolets, poseu-hi la botifarra tallada a trossos, salteu-ho un parell de minuts, afegiu-hi les patates confitades, les herbes de muntanya i el brou de carn fosc, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt uns segons.
Tot seguit, en una paella amb oli abundant feu els ous ferrats.I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el saltat de patata, botifarra i bolets, poseu-hi un ou ferrat a sobre i desemmotlleu-ho.