Trumfes, bolets, botifarra i ou estrellat

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xusa Peleato
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El rebost de Ger, Ger (Cerdanya)
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les patates són riques en potassi, mineral que intervé en la contracció i relaxació dels músculs.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g de patates (trumfes)
  • 200 g de bolets de temporada
  • 100 g de botifarra
  • 1 ceba
  • 1 c/c d'herbes de muntanya picades
  • 4 ous
  • 1 tassa de brou de carn fosc
  • 2 c/s d'oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb oli abundant confiteu les patates, pelades i escapçades, a foc suau durant 25 minuts.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a la juliana amb una mica de sal i pebre. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi els bolets tallats a trossos. Quan s'hagi evaporat l'aigua dels bolets, poseu-hi la botifarra tallada a trossos, salteu-ho un parell de minuts, afegiu-hi les patates confitades, les herbes de muntanya i el brou de carn fosc, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt uns segons.

Tot seguit, en una paella amb oli abundant feu els ous ferrats.I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el saltat de patata, botifarra i bolets, poseu-hi un ou ferrat a sobre i desemmotlleu-ho.
Anar al contingut