Truita de riu amb nous i romaní
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal del Llac
INGREDIENTS
- 4 truites de riu
- 100 g de nous pelades
- 60 g de pernil salat
- 10 g de farina
- 1 got d'oli d'oliva
- 1 copa de brandi
- sal i pebre Per fer l'oli de romaní:
- 2 gots d'oli neutre (gira-sol, cacauet, etc.)
- 20 g de romaní sec
PREPARACIÓ
Per fer l'oli de romaní, poseu al bany maria un oli neutre amb el romaní sec i deixeu-l'hi durant 6 o 8 hores.
Per començar el plat, salpebreu les truites i enfarineu-les. Fregiu-les en un oli ben calent, i quan estiguin fregides, reserveu-les al damunt de paper absorbent. Poseu l'oli de romaní en una paella i fregiu-hi una mica el pernil salat tallat a daus petits. A continuació, afegiu-hi les nous i, quan el pernil ja tingui un color blanquinós, les truites de riu. Flamegeu-les, un cop calentes, amb el brandi. Serviu les truites, cobertes amb el pernil, les nous i l'oli de romaní.
Per començar el plat, salpebreu les truites i enfarineu-les. Fregiu-les en un oli ben calent, i quan estiguin fregides, reserveu-les al damunt de paper absorbent. Poseu l'oli de romaní en una paella i fregiu-hi una mica el pernil salat tallat a daus petits. A continuació, afegiu-hi les nous i, quan el pernil ja tingui un color blanquinós, les truites de riu. Flamegeu-les, un cop calentes, amb el brandi. Serviu les truites, cobertes amb el pernil, les nous i l'oli de romaní.