Truita de riu al forn

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 1 truita de riu d'uns 350 g
  • 1 patata mitjana
  • 1 cullerada d'ametlla marcona a làmines
  • 1 cullerada de panses de Corint
  • 1 cullerada de mantega
  • 2 llenques finetes de bacon
  • 1 cullerada de mel
  • 1 brot d'anet fresc
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

1. Peleu i talleu les patates a rodanxes d'uns 2 mm de gruix amb la Mandolina.
2. Desfeu la mel en mig got d'aigua tèbia. Remulleu-hi les panses.
3. Escalfeu el plat "crisp" uns 2 minuts.
4. Poseu-hi la mantega, les ametlles, el bacon i les panses, i coeu-ho un minut.
5. Afegiu-hi les patates, una mica de sal, i daureu-ho 1 minut més.
6. Mulleu-ho tot amb una mica del suc de maceració de les panses, i afegiu-hi una mica d'anet tallat petit.
7. Per últim, salpebreu la truita i coeu-la de 3 a 5 minuts, girant-la a mitja cocció.
8. Quan la truita sigui daurada i les patates tendres, pareu la cocció i deixeu-ho reposar 2 min dins del forn. Guarniu el plat i que vagi de gust.
Anar al contingut