Truita de riu a la catalana
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 8 truites de riu
- 50 g de pinyons pelats
- 200 g mantega
- 50 g panses
- 200 g fulles d'espinacs
- 1 copa de vi blanc
- 300 g farina
- Cansalada
PREPARACIÓ
1. Netegem les truites, obertes de la panxa i les salpebrem.
2. A una paella, hi posem una mica d'oli, una mica de mantega i saltem les panses, els pinyons i els espinacs durant 2 o 3 minuts. Hi afegim una mica de sal i un polsim de pebre.
3. Obrim la truita, la salpebrem i ja la podem farcir amb els ingredients que hem saltat.
4. Un cop farcida, la tanquem bé i l'emboliquem amb la cansalada.
Enfarinem la truita i la posem al foc amb mantega fins que quedi ben rossa.
5. Llavors, la girem , hi afegim les panses, els pinyons i els espinacs que ens han sobrat i un got de vi blanc.
6. Un cop cuita per l'altra banda, la posem 4 o 5 minuts al forn a 170 graus i ja la podem servir.
2. A una paella, hi posem una mica d'oli, una mica de mantega i saltem les panses, els pinyons i els espinacs durant 2 o 3 minuts. Hi afegim una mica de sal i un polsim de pebre.
3. Obrim la truita, la salpebrem i ja la podem farcir amb els ingredients que hem saltat.
4. Un cop farcida, la tanquem bé i l'emboliquem amb la cansalada.
Enfarinem la truita i la posem al foc amb mantega fins que quedi ben rossa.
5. Llavors, la girem , hi afegim les panses, els pinyons i els espinacs que ens han sobrat i un got de vi blanc.
6. Un cop cuita per l'altra banda, la posem 4 o 5 minuts al forn a 170 graus i ja la podem servir.