Truita de pètals de rosa i cervells

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Barhaus, Tarragona

INGREDIENTS

  • 1 rosa vermella
  • 1 cervell de porc
  • 4 ous
  • oli d'oliva
  • cebollí Per la salsa
  • 1/4 de l de vi dolç
  • 2 cullerades de sucre
  • avellanes
  • mel
  • la corol.la de la rosa

PREPARACIÓ

Per començar, reduïu el moscatell en un cassó durant 5 o 10 minuts, amb dues cullerades de sucre i dues de mel.

Tot seguit, feu una picada amb un raig d'oli d'oliva i un grapat d'atmetlles. Quan tingueu la picada feta, deixateu-la amb una mica de moscatell. Aboqueu-la al cassó, juntament amb el moscatell, i feu-ho reduir tot plegat durant uns 5 o 10 minuts.

Mentrestant, bateu en un plat els ous amb pebre i sal. Un cop batuts els ous, afegiu-hi el cebollí, els pètals de rosa tallats i els cervells.

Feu la truita en una paella i un cop feta, talleu-la per la meitat.

Per servir-ho, col.loqueu les dues racions de truita als costats del plat, el moscatell al centre, i adorneu-ho amb pètals de rosa fregits.
Anar al contingut