Truita de pètals de rosa i cervells
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Barhaus, Tarragona
INGREDIENTS
- 1 rosa vermella
- 1 cervell de porc
- 4 ous
- oli d'oliva
- cebollí Per la salsa
- 1/4 de l de vi dolç
- 2 cullerades de sucre
- avellanes
- mel
- la corol.la de la rosa
PREPARACIÓ
Per començar, reduïu el moscatell en un cassó durant 5 o 10 minuts, amb dues cullerades de sucre i dues de mel.
Tot seguit, feu una picada amb un raig d'oli d'oliva i un grapat d'atmetlles. Quan tingueu la picada feta, deixateu-la amb una mica de moscatell. Aboqueu-la al cassó, juntament amb el moscatell, i feu-ho reduir tot plegat durant uns 5 o 10 minuts.
Mentrestant, bateu en un plat els ous amb pebre i sal. Un cop batuts els ous, afegiu-hi el cebollí, els pètals de rosa tallats i els cervells.
Feu la truita en una paella i un cop feta, talleu-la per la meitat.
Per servir-ho, col.loqueu les dues racions de truita als costats del plat, el moscatell al centre, i adorneu-ho amb pètals de rosa fregits.
Tot seguit, feu una picada amb un raig d'oli d'oliva i un grapat d'atmetlles. Quan tingueu la picada feta, deixateu-la amb una mica de moscatell. Aboqueu-la al cassó, juntament amb el moscatell, i feu-ho reduir tot plegat durant uns 5 o 10 minuts.
Mentrestant, bateu en un plat els ous amb pebre i sal. Un cop batuts els ous, afegiu-hi el cebollí, els pètals de rosa tallats i els cervells.
Feu la truita en una paella i un cop feta, talleu-la per la meitat.
Per servir-ho, col.loqueu les dues racions de truita als costats del plat, el moscatell al centre, i adorneu-ho amb pètals de rosa fregits.