Truita de guerra amb patates simulades
- Programa: Sota terra
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 gra d'all
- 1 culleradeta de bicarbonat
- 1 culleradeta de pimentó
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- Safrà torrat en pols
- Sal
- 200 g de farina de blat
- Aigua
- 2 kg de taronges
- 2 ceba de Figueres
PREPARACIÓ
1. Peleu les taronges deixant-hi la part blanca.
2. Traieu la part blanca el més sencera possible i amb la mínima quantitat de polpa.
3. Feu arrencar el bull a aquest blanc de taronja tres vegades seguides partint d'aigua freda, i, després, escorreu-lo bé.
4. Un cop escorregut, talleu-lo en porcions com si fos la patata de la truita i fregiu-lo amb la ceba tallada.
5. A part, poseu el bicarbonat, la sal, el pimentó i el safrà en un bol i remeneu-ho tot. Afegiu-hi l'oli i la farina i deixateu-ho amb aigua fins que n'obtingueu una massa més aviat espessa. Deixeu-la reposar 10 minuts a temperatura ambient.
6. Amb aquesta massa de farina, i la patata i ceba fregides, heu de fer com si féssiu una truita de patates.
7. Serviu-la inmediatament.
2. Traieu la part blanca el més sencera possible i amb la mínima quantitat de polpa.
3. Feu arrencar el bull a aquest blanc de taronja tres vegades seguides partint d'aigua freda, i, després, escorreu-lo bé.
4. Un cop escorregut, talleu-lo en porcions com si fos la patata de la truita i fregiu-lo amb la ceba tallada.
5. A part, poseu el bicarbonat, la sal, el pimentó i el safrà en un bol i remeneu-ho tot. Afegiu-hi l'oli i la farina i deixateu-ho amb aigua fins que n'obtingueu una massa més aviat espessa. Deixeu-la reposar 10 minuts a temperatura ambient.
6. Amb aquesta massa de farina, i la patata i ceba fregides, heu de fer com si féssiu una truita de patates.
7. Serviu-la inmediatament.