Truita de carbassó i botifarra negra

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 2 carbassons
  • 2 ous de gallina
  • 60 g de botifarra negra de faves

PREPARACIÓ

  1. Talleu els carbassons en trossets petits.
  2. Salteu-los a foc viu un moment i deixeu que s'acabin de coure a foc molt lent fins que evaporin tota l'aigua que tenen.
  3. Dreneu-los a través d'un colador per retirar-ne l'excés d'oli.
  4. En una altra paella que definirà la mida de la truita, desfeu a foc moderat la botifarra negra amb una mica d'oli d'oliva.
  5. Barregeu els ous deixatats amb el carbassó i afegiu-los a la paella de la botifarra
  6. Acabeu la truita amb les indicacions de "truita de patates".
Anar al contingut