Truita de bacallà esqueixat
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 8 ous
- 4 grans d'all
- 2 branques de julivert
- 200 grams de bacallà esqueixat i remullat
- sal
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Pelem els alls i els tallem a rodelles. Els posem a la paella amb un raig d'oli i deixem que s'estovin un moment.
2. Escorrem bé el bacallà i l'incorporem als alls, i ho deixem coure uns moments.
3. Deixatem els ous, hi tirem el julivert picat, hi posem una mica de sal i fem la truita.
Consells
. En aquesta truita de bacallà cal vigilar el remullat del bacallà, sobretot la quantitat de sal que posem als ous per evitar que ens quedi salada.
. Hi ha qui posa, a part dels alls, pebrot verd i vermell tallats a daus petits.
. Hem de tenir molt en compte de no deixar coure el bacallà excessivament perquè no deixi anar aigua; si no, s'ha d'escórrer.
2. Escorrem bé el bacallà i l'incorporem als alls, i ho deixem coure uns moments.
3. Deixatem els ous, hi tirem el julivert picat, hi posem una mica de sal i fem la truita.
Consells
. En aquesta truita de bacallà cal vigilar el remullat del bacallà, sobretot la quantitat de sal que posem als ous per evitar que ens quedi salada.
. Hi ha qui posa, a part dels alls, pebrot verd i vermell tallats a daus petits.
. Hem de tenir molt en compte de no deixar coure el bacallà excessivament perquè no deixi anar aigua; si no, s'ha d'escórrer.