Truita de bacallà amb carreretes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Borja Sierra
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Granja Elena, Barcelona
INGREDIENTS
- 3 cebes noves
- 3 grans d'all
- 1 pebrot verd
- 150 g de carreretes fresques
- 400 g de bacallà dessalat
- 3 ous
- julivert
- oli d'oliva extra verge
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el bacallà en un bol i deixeu-lo coure al microones durant 5 minuts.
Per fer el sofregit, en una paella amb oli sofregiu la ceba tallada a la juliana i els alls laminats a foc molt suau. Després, afegiu-hi el pebrot tallat a la juliana molt fina.
Quan el pebrot estigui daurat, poseu-hi les carreretes, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho sofregir tot junt durant uns minuts.
Seguidament, afegiu-hi el bacallà esmicolat i el julivert picat i deixeu-ho coure tot un parell de minuts més.
A continuació, en una paella ben calenta amb una mica d'oli, poseu-hi els ous batuts i salats. Quan estiguin cuits per sota, poseu-hi el sofregit a sobre, cobriu-lo amb l'ou i deixeu-ho coure fins que la truita quedi dauradeta.
I ja per acabar, emplateu la truita, amaniu-la amb un raig d'oli i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.
Per fer el sofregit, en una paella amb oli sofregiu la ceba tallada a la juliana i els alls laminats a foc molt suau. Després, afegiu-hi el pebrot tallat a la juliana molt fina.
Quan el pebrot estigui daurat, poseu-hi les carreretes, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho sofregir tot junt durant uns minuts.
Seguidament, afegiu-hi el bacallà esmicolat i el julivert picat i deixeu-ho coure tot un parell de minuts més.
A continuació, en una paella ben calenta amb una mica d'oli, poseu-hi els ous batuts i salats. Quan estiguin cuits per sota, poseu-hi el sofregit a sobre, cobriu-lo amb l'ou i deixeu-ho coure fins que la truita quedi dauradeta.
I ja per acabar, emplateu la truita, amaniu-la amb un raig d'oli i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.