Truita amb suc

imatge de recurs

INGREDIENTS

  • 1 kg d'espinacs
  • 200 g de fesols bullits
  • 6 ous
  • 8 grans d'all
  • 2 tomàquets
  • farina
  • oli i sal
  • 8 talls de botifarra negra (opcional)
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • aigua Per a la picada:
  • ametlles torrades
  • julivert
  • 1 llesca de pa fregit

PREPARACIÓ

Abans de fer la truita, bulliu els espinacs i els fesols.
Un cop bullits, escorreu-los i fregiu-los en una paella amb una mica d'oli. I quan estiguin fregits, aboqueu-los en un bol amb els ous ja batuts, remeneu-ho bé i feu la truita. Per fer el sofregit, daureu els alls trinxats en una cassola de fang, i un cop daurats, poseu-hi una mica de farina, remeneu-ho bé i afegiu-hi la salsa de tomàquet. Torneu-ho a remenar, tireu-hi un polsim de pebre vermell per donar color, i tot seguit, aboqueu-hi l'aigua. Deixeu que el sofregit es vagi fent, a foc lent i durant 5 minuts. Passat aquest temps, ja podeu incorporar-hi la truita, que ha d'estar al foc uns 15 minuts més. Mentrestant, feu una picada amb les ametlles torrades, la llesca de pa fregit i el julivert, i aboqueu-la a la cassola. Poseu-hi els talls de botifarra negra, deixeu-ho coure 10 minuts més i ja podeu servir-ho.
Anar al contingut