Trufes amb conyac
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Canal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones
- 150 g de nata
- 40 g de mel
- 250 g de xocolata negra amarga
- 70 g de mantega
- 30 g de conyac
- 50 g de cacau en pols
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la nata i la mel en un cassó i feu-ho bullir.
Aneu-ho remenant perquè la mel no s'enganxi. A continuació, poseu la xocolata trossejada en un bol, incorporeu-hi la nata bullint i remeneu-ho. Quan la xocolata s'hagi fos, afegiu-hi la mantega a temperatura ambient i el conyac, i remeneu-ho. Deixeu-ho refredar a la nevera durant un dia. Per acabar, feu boles amb la xocolata i cobriu-les amb cacau en pols.
Aneu-ho remenant perquè la mel no s'enganxi. A continuació, poseu la xocolata trossejada en un bol, incorporeu-hi la nata bullint i remeneu-ho. Quan la xocolata s'hagi fos, afegiu-hi la mantega a temperatura ambient i el conyac, i remeneu-ho. Deixeu-ho refredar a la nevera durant un dia. Per acabar, feu boles amb la xocolata i cobriu-les amb cacau en pols.