Trufes amb conyac

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Canal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 150 g de nata
  • 40 g de mel
  • 250 g de xocolata negra amarga
  • 70 g de mantega
  • 30 g de conyac
  • 50 g de cacau en pols

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la nata i la mel en un cassó i feu-ho bullir.
Aneu-ho remenant perquè la mel no s'enganxi. A continuació, poseu la xocolata trossejada en un bol, incorporeu-hi la nata bullint i remeneu-ho. Quan la xocolata s'hagi fos, afegiu-hi la mantega a temperatura ambient i el conyac, i remeneu-ho. Deixeu-ho refredar a la nevera durant un dia. Per acabar, feu boles amb la xocolata i cobriu-les amb cacau en pols.
Anar al contingut