Tripa de bacallà amb seques
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ernesto Jordan
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Solé, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de tripa de bacallà bullida
- 400 g de mongetes seques bullides
- 3 cebes mitjanes
- 1 pebrot verd
- 100 g de cansalada
- 4 grans d'all
- 2 fulles de llorer
- 4 patates blanques mitjanes
- 1 cullerada sopera d'allioli
- fumet blanc
- vi blanc sec
- oli d'oliva verge
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una paella i afegiu-hi la ceba i el pebrot picats, la cansalada tallada a daus, 3 alls sencers i una fulla de llorer.
Deixeu-ho coure fins que quedi ben daurat. A continuació, incorporeu-hi la tripa de bacallà. Remeneu-ho i afegiu-hi les patates i el vi. Torneu a remenar-ho i deixeu-ho coure 15 minuts. Després, incorporeu-hi l'allioli i remeneu-ho. I per acabar, afegiu-hi el fumet, cobrint-ho tot i deixeu-ho coure 15 minuts més. Finalment, afegiu-hi les seques i deixeu-ho 10 minuts més. Ja podeu emplatar-ho.
Deixeu-ho coure fins que quedi ben daurat. A continuació, incorporeu-hi la tripa de bacallà. Remeneu-ho i afegiu-hi les patates i el vi. Torneu a remenar-ho i deixeu-ho coure 15 minuts. Després, incorporeu-hi l'allioli i remeneu-ho. I per acabar, afegiu-hi el fumet, cobrint-ho tot i deixeu-ho coure 15 minuts més. Finalment, afegiu-hi les seques i deixeu-ho 10 minuts més. Ja podeu emplatar-ho.