Tripa de bacallà amb seques

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ernesto Jordan
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Solé, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de tripa de bacallà bullida
  • 400 g de mongetes seques bullides
  • 3 cebes mitjanes
  • 1 pebrot verd
  • 100 g de cansalada
  • 4 grans d'all
  • 2 fulles de llorer
  • 4 patates blanques mitjanes
  • 1 cullerada sopera d'allioli
  • fumet blanc
  • vi blanc sec
  • oli d'oliva verge

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en una paella i afegiu-hi la ceba i el pebrot picats, la cansalada tallada a daus, 3 alls sencers i una fulla de llorer.
Deixeu-ho coure fins que quedi ben daurat. A continuació, incorporeu-hi la tripa de bacallà. Remeneu-ho i afegiu-hi les patates i el vi. Torneu a remenar-ho i deixeu-ho coure 15 minuts. Després, incorporeu-hi l'allioli i remeneu-ho. I per acabar, afegiu-hi el fumet, cobrint-ho tot i deixeu-ho coure 15 minuts més. Finalment, afegiu-hi les seques i deixeu-ho 10 minuts més. Ja podeu emplatar-ho.
Anar al contingut