Trinxat d'escudellam
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 1/2 patata de l'escudella
- 25 g de fulles de col de l'escudella
- 50 g de cigrons de l'escudella
- 1/2 pastanaga de l'escudella
- 1/2 nap de l'escudella
- 1 llonza de bull negre ample
- 1 sardina
- 1 tall de 3 mm de gruix de cansalada viada
- 1 gra d'all pelat i tallat a làmines
PREPARACIÓ
A la cuina feu honor al nom del plat i trinxeu les verdures.
Fregiu, en aquest ordre, la sardina, la cansalada, el bull i les làmines d'all.
Llavors fregiu el trinxat amb molta mà esquerre i molt de ritme perquè no se us enganxi. El gireu i continueu fent el mateix moviment circular.
I ja només queda emplatar-lo intentant mantenir la forma rodona del trinxat i guarnir-lo amb la cansalada, el bull i la sardina. LLESTOS!
Fregiu, en aquest ordre, la sardina, la cansalada, el bull i les làmines d'all.
Llavors fregiu el trinxat amb molta mà esquerre i molt de ritme perquè no se us enganxi. El gireu i continueu fent el mateix moviment circular.
I ja només queda emplatar-lo intentant mantenir la forma rodona del trinxat i guarnir-lo amb la cansalada, el bull i la sardina. LLESTOS!