Torradetes de Santa Teresa amb magrana al moscatell

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Narro
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Nuclo, L'Hospitalet de Llobregat
  • Informació nutricional
    -Obre

    La magrana és un fruit ric en potassi i molt versàtil ja que es pot utilitzar tant com a posta, com a ingredient en receptes salades com amanides.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g pa de brioix
  • 3 ous
  • 1 l de llet
  • 100 g de sucre
  • 1 c/s de canyella en pols
  • 1l d'oli de gira-sol
  • 10 cl de moscatell
  • 1 magrana
  • 6 figues fresques (o cireretes d'arboç)

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un cassó la llet amb una mica de canyella en pols i deixeu-la bullir durant uns minuts. Després, deixeu-la refredar.

Mentrestant, poseu en un bol els ous, el sucre i el moscatell i bateu-ho amb un batedor. Quan estigui tot ben batut, aneu-hi afegint la llet amb canyella, ja freda, sense deixar de batre.

A continuació, talleu el pa de briox en rectangles, poseu-los en una safata, cobriu-los amb la barreja de llet amb sucre i ous i deixeu-los reposar a la nevera durant 12 hores.

Per fer les torradetes, passeu els rectangles de pa per ou batut, fregiu-los en una paella amb oli de gira-sol i quan estiguin dauradets reserveu-los sobre paper absorbent.

Tot seguit, arrebosseu-los amb una mica de sucre i canyella en pols, ja barrejats.

Finalment, poseu en un bol els grans de magrana, una mica de sucre i una mica de moscatell, remeneu-ho bé i deixeu-ho reposar a la nevera durant un parell d'hores.

I ja per acabar, emplateu les torradetes, poseu-hi la magrana al voltant i guarniu el plat amb les figues tallades a quarts.
Anar al contingut