Torrades de Santa Teresa amb maduixes al pebre i gelat de vainilla

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep M. Castaño
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Malena, Gimenells (Segrià)
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les maduixes de temporada contenen gran quantitat de vitamines antioxidants, com la vitamina C, que combaten els radicals lliures.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g de maduixes
  • 4 llesques de pa del dia anterior
  • 250 g de llet
  • 2 ous
  • 500 g d'oli d'oliva
  • 200 g de sucre
  • el suc d'una taronja
  • 20 g de mantega
  • vi de Porto
  • pebre negre
  • cacau en pols
  • 4 boles de gelat de vainilla

PREPARACIÓ

Per començar, remulleu les llesques de pa en un bol amb llet.

Quan estiguin ben toves, passeu-les per un bol amb ou batut i fregiu-les en una paella amb oli abundant i ben calent. Quan estiguin dauradetes, retireu-les del foc, arrebosseu-les amb sucre i reserveu-les.

A continuació, poseu en una paella la mantega, el suc de taronja, una mica de cacau, sucre, pebre i Porto i deixeu-ho reduir a foc suau. Quan hagi reduït a la meitat, afegiu-hi les maduixes i deixeu-les coure durant un minutet.

I ja per acabar, emplateu la torrada, poseu-hi les maduixes amb la reducció per sobre i guarniu el plat amb una bola de gelat de vainilla.
Anar al contingut