Torrades amb navalla i rosta
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergi Arola
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Broche, Madrid
INGREDIENTS
- 4 navalles
- 4 llesques de pa
- 1 tomàquet de penjar
- 1 gra d'all
- 4 talls de cansalada de porc ibèric
- 4 fulles d'anet
- Per a la crema:
- 1/2 l de nata
- 6 fulles de llorer
- 2 rovells d'ou
- sal
- pebre blanc
PREPARACIÓ
En primer lloc, amb aigua calenta, infusioneu la crema de llet amb el llorer i una mica d'all.
Tapeu-ho i deixeu-ho al foc durant 10 minuts. Mentrestant, talleu les rostes de cansalada i poseu-les al forn a foc suau, a 90 graus, durant 5 minuts. A continuació, munteu els rovells d'ou al bany maria i, després, suqueu unes torradetes amb tomàquet i all. Seguidament, poseu les navalles, que prèviament haureu netejat amb aigua bullint i sal, a sobre les torradetes; al damunt, poseu-hi la crema de llet i els rovells muntats. Tot seguit, poseu-ho a gratinar durant 2 o 3 minuts. Per presentar el plat, poseu, damunt les torradetes, les rostes de cansalada, pebre, oli i unes branques d'anet.
Tapeu-ho i deixeu-ho al foc durant 10 minuts. Mentrestant, talleu les rostes de cansalada i poseu-les al forn a foc suau, a 90 graus, durant 5 minuts. A continuació, munteu els rovells d'ou al bany maria i, després, suqueu unes torradetes amb tomàquet i all. Seguidament, poseu les navalles, que prèviament haureu netejat amb aigua bullint i sal, a sobre les torradetes; al damunt, poseu-hi la crema de llet i els rovells muntats. Tot seguit, poseu-ho a gratinar durant 2 o 3 minuts. Per presentar el plat, poseu, damunt les torradetes, les rostes de cansalada, pebre, oli i unes branques d'anet.