• Inici
  • Receptes
  • Tòfona d'hivern escaldada amb consomé de carbassa

Tòfona d'hivern escaldada amb consomé de carbassa

Puntuació:

2,71 / 5

Categoria:
primers
Aliment principal:
verdures i hortalisses
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (251 vots)

Ingredients

  • 1 kg de carn de carbassa
  • 1 col verda
  • 2 porros
  • 2 pastanagues
  • 2 o 3 tòfones fresques Melanosporum (100 g)
  • 50 g de prunes seques
  • 50 g d'avellanes torrades
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva

Elaboració

Per començar, peleu la carbassa, talleu-la en trossos i liqüeu-la.
Després, coleu-la amb drap i feu-la bullir en un cassó. Quan hagi bullit, salpebreu-la i reserveu-la. Mentrestant, escaldeu durant 15 segons les verdures tallades en tires fines en una olla amb aigua i sal. Tot seguit, refredeu-les en un bol amb aigua i glaçons. A continuació, renteu les tòfones i reserveu-ne una de grossa, pelada. La resta de tòfona i les pells, ratlleu-les molt fines i sofregiu-les una mica en una paella amb oli. Després, incorporeu-hi les prunes sense pinyons i deixeu-les estovar. Tritureu-ho tot molt fi i coleu-ho. I ja per acabar, poseu una mica del puré al fons del plat, cobriu-lo amb les verdures i una mica d'avellana. Tot seguit, feu unes làmines de tòfona i poseu-les per sobre. Finalment, aboqueu-hi el consomé de carbassa.

El restaurant

Sant Pau

Cuiner: Carme Ruscalleda

Nou, 10. Sant Pol de Mar.

93 760 06 62

La música

La cançó: Concerto for trumpet "San Marco"

Intèrpret: Tomaso Albinoni

Comentaris (0)

    Recepta de:
    Receptes publicades:
    3833
    Vots rebuts:
    981753
    Comentaris rebuts:
    1218
    Seguidors:
    199