Titaina amb tonyina de sorra i pinyons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Sucursal
INGREDIENTS
- 400 g de tonyina de sorra
- 4 pebrots vermells
- 6 tomàquets madurs
- 50 g de pinyons torrats
- 1 got d'oli d'oliva
- sal
- 1 branqueta d'alfàbrega
PREPARACIÓ
Comenceu aquest plat preparant la salsa. Poseu el pebrot escalivat a la batedora amb una mica d'oli i sal, i emulsioneu-ho bé.
Reserveu-la en un bol. D'altra banda, en una paella amb oli calent, fregiu-hi el pebrot cru tallat a daus i quan estigui una mica daurat, afegiu-hi el tomàquet també tallat. Rectifiqueu-ho de sal, i abans de reservar-ho coleu l'oli. A continuació, saleu la tonyina i daureu-la tenint en compte que ha de quedar poc feta. Ara ja podeu començar a muntar el plat. Doneu forma a la tonyina col·locant-hi un motlle a sobre i tallant la que us sobri. Al damunt, poseu-hi el sofregit de pebrot i tomàquet, tapeu-ho amb l'altre filet de tonyina que us queda i cobriu-ho amb la salsa del pebrot escalivat. Decoreu-ho amb els pinyons torrats, una mica de cebollí picat i un cordó d'oli d'oliva.
Reserveu-la en un bol. D'altra banda, en una paella amb oli calent, fregiu-hi el pebrot cru tallat a daus i quan estigui una mica daurat, afegiu-hi el tomàquet també tallat. Rectifiqueu-ho de sal, i abans de reservar-ho coleu l'oli. A continuació, saleu la tonyina i daureu-la tenint en compte que ha de quedar poc feta. Ara ja podeu començar a muntar el plat. Doneu forma a la tonyina col·locant-hi un motlle a sobre i tallant la que us sobri. Al damunt, poseu-hi el sofregit de pebrot i tomàquet, tapeu-ho amb l'altre filet de tonyina que us queda i cobriu-ho amb la salsa del pebrot escalivat. Decoreu-ho amb els pinyons torrats, una mica de cebollí picat i un cordó d'oli d'oliva.